O nama

Restoran “Jelena”

Postoje mesta na kojima luksuz dobija svoje puno značenje. Mesta gde sebi i vama dragim ljudima možete prirediti istinski dodir hedonizma. Restoran “Jelena” nesumnjivo je lokacija gde ćete pronaći sve ono što vam je potrebno, a što može zadovoljiti i najprobirljivije i najzahtevnije goste. Vrhunske delicije kreirane od strane umetnika i imena kulinarskog zanata. Meni birate onako kako vama najviše odgovara. 

U glamurozno opremljenom restoranu “Jelena” možete organizovati proslave od 60 do 300 gostiju, odnosno i do 600 zvanica za koktele. Za vas organizujemo press konferencije, prezentacije, modne revije, izložbe, promocije, dodele novogodišnjih paketića, dečije rođendane, privatne žurke, tematske večeri i razne druge svečanosti.

Sa ponosom ističemo da su za nama godine uspešnog rada i na stotine organizovanih konferencija, tematskih večeri i poslovnih sastanaka. Naša preporuka je i godinama uspešno građen odnos sa brojnim stranim Ambasadama u Republici Srbiji.

Za nama su veoma vešto organizovane, nadahnute različitim kulturama,  tematske večeri Indije, Egipta, Maroka, Kube i Brazila.

Posebni trenuci, zahtevaju posebnu atmosferu, uslugu i kvalitet!

Imate pravo na luksuz.

Dobrodošli u restoran “Jelena”!  

 

 

Ulaz u Klub “Jelena”

 

Bar

 

Klub "Jelena"