vencanje
Home
proslave
O nama
Usluge
vencanje na otvorenom
promocija

Klub “Jelena”

"Uživajte u svakom trenutku..."

 

Vila “Jelena” se nalazi na Dedinju, kraljevskom i rezidencijalnom kvartu Beograda, jednom od najlepših naselja Evrope, sa parkovima, šumama uređenim baštama, rezidencijalnim zdanjima i vilama koje predstavljaju svojevrsni muzej srpske arhitekture kroz vekove.

Objekat je građen i opremljen sa ciljem da provedete prijatne trenutke u okruženju apsolutnog luksuza i privatnosti. Osnovni cilj je ništa manje do perfekcija u svakom smislu,počevši od ponuda do kompletne usluge,a sve  u  skladu sa našim osnovnim motom"UŽIVAJTE U SVAKOM TRENUTKU…” 

Posebnu celinu vile “Jelena” čini prostran i elegantan restoran, u kome se poslužuju sjajni specijaliteti pripremljeni pod nadzorom vrhunskih umetnika kulinarstva. U  zavisnosti od želja i raspoloženja, gosti se mogu odlučiti za visoko kultivisanu internacionalnu kuhinju, ili za neki od izvanrednih specijaliteta srpske tradicionalne kuhinje

Biznis klub “Jelena” za Vas organizuje press konferencije, prezentacije, modne revije, izložbe, promocije, dodele novogodišnjih paketića, dečije rođendane, privatne žurke, tematske večeri i sve druge svečanosti za kojima imate potrebu.