Dogadjaji

Venčanje

U jedinstvenom, ekskluzivnom prostoru, sa različitim prigodnim ukrasima, u bajkovitom ambijentu restorana „Jelena“, organizujemo za vas venčanje iz snova za zvanice od 60 do 300 osoba.

Petnaestogodišnje iskustvo našeg kreativnog wedding tima garantuje vam događaj za pamćenje. Tu smo da ispunimo svaku vašu želju i svaki zahtev.

Dan venčanja mora biti poseban u svakom detalju. Poklonite sebi vrhunsku uslugu, luksuzan i moderan ambijent i bogatu gastronomsku ponudu. Sebi, a i dragim ljudima priuštite najlepše trenutke.

Korporativni događaji

Impresivan ambijent i širok spektar usluga kreiranih upravo prema specifičnim potrebama poslovnih gostiju i dešavanja, daće vašem sastanku ili konferenciji posebnu energiju! Naš posao je da uz stisak ruke, osmeh i uslugu najvišeg kvalilteta zajedno sa vama stvorimo atmosferu u kojoj će i najmanji sastanak dati najveće rezultate. Planirajte vaš predstojeći događaj zajedno sa nama, a za ostvarivanje najpovoljnijih uslova, pošaljite nam upit i informišite se o aktuelnim i specijalnim ponudama.

Proslave ambasada

Klub "Jelena" je izgradila poseban odnos prema ambasadama u Beogradu i sa velikim zadovoljstvom ispunjava sve njihove zahteve. Sa zadovoljstvom smo organizovali dane državnosti pojedinih ambasada kao i božićne i novogodišnje proslave. Postoji mogućnost dopremanja pića i hrane na lokaciji koju ambasada odabere. Organizujemo prezentacije uz potpunu opremu, sekretarice, prevodioce i slično.

Krštenja

Rođenje deteta je najsrećniji momenat svake prodice. Proslavite najsvečanije trenutke vaše porodice u prelepom ambijentu kluba “Jelena”. Priređujemo proslave krštenja u potpunosti prema vašim potrebama i željama. Uživajte u svečanom ručku i koktelu dobrodošlice u posebno dekorisanoj sali za ovaj događaj.

Dečiji rođendani

Deca najviše vole da proslave svoje rođendanske proslave sa mnoštvom drugara, zato udovoljite željama slavljenika. Obradujte svoje mališane veselom rođendanskom zabavom u klubu “Jelena” uz bogat i sadržajan program za decu koji vam možemo ponuditi. Za vas, možemo organizovati dolazak klovnova i raznih likova iz crtaća, animatore, rođendanske torte, izradu pozivnica i svega onoga što mali slavljenici zažele.

Dok se deca zabavljaju, vi možete uživati u dobroj hrani i vinima.

 

Venčanje

  

Korporativni događaji

 

Proslave ambasada

 

Dečiji rođendani